Producten

Auto's

Kewi - Lady-Cars
Old Timers

RIBS

RIBS

Rubberboten

Rubberboot Accessoires

Buitenboord motoren

BB Motoren Accessoires

Aanhangers

Aanhangers
Boottrailers
Boottrailer Accessoires

Diversen

Groene Boten
Waterski shop
Sloepen

Diensten

Nieuws / Pers
Info
Bemiddeling
Boottransport
Rubberboot reparatie
Polyester reparatie
Winterstalling
Zeilmakerij
Weerbericht
   

Suzuki DF9.9/15 - SOUPLESSE VAN BEGIN TOT EIND

Deze sterke kleine buitenboordmotoren geven u de kracht die u nodig hebt, zijn uiterst zuinig met brandstof n zijn bijzonder schoon vanwege de zeer lage uitlaatgasemissie. Welke Suzuki u ook kiest, u bent altijd verzekerd van de beste prestaties in zijn klasse.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid.
Onze buitenboordmotoren blijven presteren: seizoen na seizoen, jaar na jaar. Dus bent u op zoek naar de betrouwbaarste buitenboordmotor voor de lange termijn, dan hoeft u niet verder te zoeken.

Kracht n flexibiliteit.
Suzuki maakt een serie krachtige kleinere buitenboordmotoren met dezelfde 4-takt innovatie als in onze grotere modellen. Deze dynamische machines zijn ontworpen voor een wijde range kleine boten: opblaasboten, bijboten, zeilboten en ga zo maar door. De hoeveelheid energie die in de kleine motoren van Suzuki zit, zal u verrassen. Deze lichte 4-takten leveren de pks die u nodig hebt, wanneer u ze nodig hebt. Daarbij zijn ze ook nog eens uiterst zuinig in brandstofverbruik en hebben een lage uitlaatgasemissie.

DF15 en DF9.9.
De twee grootste uit de serie kleine buitenboordmotoren zijn voorzien van ver doorontwikkelde 4-takt kenmerken zoals elektronische ontsteking, gesmede aluminium drijfstangen, een betrouwbare krukas uit n stuk en een waarschuwingssysteem voor een te lage oliedruk. De verbazingwekkende stuwkracht en acceleratie wordt geleverd door de 302 cm3 cilinderinhoud. Leverbaar naar keuze: elektrische of handstart en met stuurstang of afstandbediening.

Zuinig. Ook voor het milieu.
De DF9.9 en DF15 zijn tot 40% zuiniger met brandstof dan vergelijkbare 2-takt buitenboordmotoren. Ze voldoen zowel aan de EU 2005 als aan de 2006 EPA emissienormen. Verder hebben ze van de California Air Resources Board (CARB) 3 sterren ontvangen vanwege de uiterst lage uitlaatgasemissie.

 


 

10 PK Kort 2.749,-
10 PK Lang 2.799,-


Elektrisch startend incl. afstandhandel

10 PK Lang 3.499,-

 

15 PK Kort 3.249,-
15 PK Lang 3.299,-

TERUG NAAR HET SUZUKI MOTOREN OVERZICHT

TOP

Kewi    |   Wij zijn verhuisd naar Bokelweg 18   |   3125 AC Schiedam    |       M. 0031 (0) 653 - 151188      |      E-mail  leo@kewi.nl

Kewi

U bent bezoeker nummer vanaf de start van modeljaar 2005.

Typefouten en/of verkeerde afbeeldingen voorbehouden.
. .