Producten

Auto's

Kewi - Lady-Cars
Old Timers

RIBS

RIBS

Rubberboten

Rubberboot Accessoires

Buitenboord motoren

BB Motoren Accessoires

Aanhangers

Aanhangers
Boottrailers
Boottrailer Accessoires

Diversen

Groene Boten
Waterski shop
Sloepen

Diensten

Nieuws / Pers
Info
Bemiddeling
Boottransport
Rubberboot reparatie
Polyester reparatie
Winterstalling
Zeilmakerij
Weerbericht

SUZUKI DF40/50 - VAARPLEZIER BINNEN HANDBEREIK

HET HEFT IN HANDEN
Ongeacht het type boot dat u vaart, uw boot moet doen wat u hem opdraagt. Dankzij de multipoint elektronische brandstofinjectie, de directe ontsteking, het puls-afhankelijke inlaatspruitstuk en de watergekoelde brandstofgalerij starten deze motoren direct, draaien ze uitermate soepel stationair, zorgen ze voor een flitsende acceleratie en leveren ze ruim voldoende vermogen.

ZWIJGEN IS GOUD
De DF50 en DF40 mogen worden gezien, maar niet worden gehoord - dat laatste wordt gerealiseerd door de strak sluitende ommanteling, de drievoudige demper met uitlaat door de schroefnaaf en de lange inlaatkanalen. Dankzij het stationair regelsysteem van Suzuki draaien de motoren met een laag toerental en zijdezacht stationair.

VAAR GERUST DE POMP VOORBIJ
Met een brandstofverbruik dat tot 75% lager is dan dat van vergelijkbare 2-takt motoren en tot 30% lager dan dat van concurrerende 4-takt motoren met carburateur, kunt u op een tankinhoud langer vissen en varen. Het soepele, stille en rookvrije draaien van deze motoren maakt het varen tot een genot en omdat de motoren voldoen aan de EU 2005 en EPA 2006 emissienormen, wordt het milieu optimaal ontzien.

ZORGELOOS VAREN
De in olie draaiende, zelfstellende distributieketting, de sterke, uit n stuk gesmede krukas, het roestvrijstalen waterpomphuis, de dubbele waterinlaat, het zelfdiagnosesysteem en het speciale koelsysteem staan garant voor een lange levensduur.

 

40 PK Lang 6.999,-
Met trim en afstandsbediening

 

50 PK Lang 7.799,-
Met trim en afstandsbediening

 

GRATIS AANBOUWMONTAGE
GRATIS 3 JAAR GARANTIE

TERUG NAAR HET SUZUKI MOTOREN OVERZICHT

 

TERUG NAAR HET SUZUKI MOTOREN OVERZICHT

TOP

Kewi    |   Wij zijn verhuisd naar Bokelweg 18   |   3125 AC Schiedam    |       M. 0031 (0) 653 - 151188      |      E-mail  leo@kewi.nl

Kewi

U bent bezoeker nummer vanaf de start van modeljaar 2005.

Typefouten en/of verkeerde afbeeldingen voorbehouden.
. .