Producten

Auto's

Kewi - Lady-Cars
Old Timers

RIBS

RIBS

Rubberboten

Rubberboot Accessoires

Buitenboord motoren

BB Motoren Accessoires

Aanhangers

Aanhangers
Boottrailers
Boottrailer Accessoires

Diversen

Groene Boten
Waterski shop
Sloepen

Diensten

Nieuws / Pers
Info
Bemiddeling
Boottransport
Rubberboot reparatie
Polyester reparatie
Winterstalling
Zeilmakerij
Weerbericht

SUZUKI DF150/175.
DE NIEUWE NORM VOOR 4-TAKTEN.

MEER VERMOGEN WAAR U HET NODIG HEEFT.
Onze ingenieurs hebben de vooruitgang die gemaakt is in 4-takt technologie gebruikt om de sterkste Suzuki 4 cilinder buitenboordmotoren ooit te bouwen. De DF175 maakt volledig gebruik van de vooruitgang die Suzuki heeft geboekt in 4-takt technologie. Een continue variabele kleptiming systeem, zoals u ook terug vind op ons vlaggenschip de DF250, zorgt voor een sterk middengebied. Het topvermogen wordt verzorgd door de variabele inlaatkanalen die een betere luchttoevoer mogelijk maken.

DE GROOTSTE CILINDERINHOUD
MET HET LAAGSTE GEWICHT IN HUN KLASSE.

Suzuki's talent voor het leveren van veel vermogen met tegelijkertijd compacte afmetingen wordt weer zeer duidelijk bij deze twee in lijn vier cilinder motoren. Het starten van de motor geeft het vermogen van een 'big block'. Met een cilinderinhoud van 2,867 cm3 is deze de grootste in zijn klasse. Deze grote cilinderinhoud zorgt voor een enorme acceleratie, dit betekent echter niet dat de motor daarom groter en zwaarder is, integendeel Suzuki's ingenieurs hebben deze 4-takten tot de lichtste in hun klasse gemaakt.

LAAG BRANDSTOFGEBRUIK DOOR SUZUKI
TECHNOLOGIE.

De DF175 en DF150 leveren enorme prestaties maar niet ten koste van het verbruik. Door gebruik te maken van een 32 bits computer voor een optimale brandstof regeling, voldoen deze motoren ruimschoots aan de EURO1 emissie norm. Ook zijn ze gekwalificeerd voor de 2006 EPA norm.

VERMOGEN OMZETTEN IN SNELHEID.
Zowel de DF175 als de DF150 zijn ontworpen voor het gebruik van een grotere diameter propeller en zijn uitgevoerd met een agressieve overbrengsverhouding. De combinatie van een grotere propeller en een grotere overbrengsverhouding geeft een superieure acceleratie over het gehele toerengebied. Dit wordt zeer gewaardeerd bij gebruik op sportboten.

GEMAK DIENT DE MENS.
Suzuki buitenboordmotoren zijn dusdanig ontworpen dat u van al het gemak wordt voorzien. De DF175 en de DF150 beschikken over hoog rendement dynamo's waardoor het geen probleem is accessoires te monteren. Tevens beschikken zij over watergekoelde en geïsoleerde gelijkrichters die het mogelijk maken twee accu's aan te sluiten. Ook is er een schakelaar gemonteerd die het omhoog brengen van de motor begrenst.

 


 

150 PK € 16.499,- 4 cilinder
Met trim

 

175 PK Lang € 17.799,- 4 cilinder
Met trim

 


I
N COMBINATIE MET TOPLINE - Ribs
VAN 6 OF 6 ½ MTR MAKEN WIJ VOOR U EEN TOPDEAL.

INTERESSE IN GROTE Ribs

KOM LANGS
 

TERUG NAAR HET SUZUKI MOTOREN OVERZICHT

Ư TOP

Kewi    |   Wij zijn verhuisd naar Bokelweg 18   |   3125 AC Schiedam    |       M. 0031 (0) 653 - 151188      |      E-mail  leo@kewi.nl

Kewi

U bent bezoeker nummer vanaf de start van modeljaar 2005.

Typefouten en/of verkeerde afbeeldingen voorbehouden.
. .