Producten

Auto's

Kewi - Lady-Cars
Old Timers

RIBS

RIBS

Rubberboten

Rubberboot Accessoires

Buitenboord motoren

BB Motoren Accessoires

Aanhangers

Aanhangers
Boottrailers
Boottrailer Accessoires

Diversen

Groene Boten
Waterski shop
Sloepen

Diensten

Nieuws / Pers
Info
Bemiddeling
Boottransport
Rubberboot reparatie
Polyester reparatie
Winterstalling
Zeilmakerij
Weerbericht

SUZUKI DF250 - ER IS GEEN ALTERNATIEF VOOR CILINDERINHOUD

EEN KRACHTIG VOORDEEL
Profiteer van de meest geavanceerde 4-takt technologie op buitenboordmotorgebied. Zaken als het variabel luchtinlaatsysteem, de variabele kleptiming en de krachtige 32-bit computer van het elektronische geregelde brandstofinspuitsysteem zorgen voor een optimaal koppel bij lage en hoge toerentallen. Het smalste V-blok op de markt resulteert in een compact, uitgebalanceerd ontwerp dat perfect past bij de moderne boten van vandaag. De tweevoudige overbrenging met de laagste overbrengingsverhouding zorgt voor een verbluffende acceleratie en een uiterst hoge topsnelheid.

UITGEBALANCEERDE KRACHT
Het is waar - de krachtigste V6 4-takt buitenboordmotor ter wereld is ook de lichtste en meest compacte. Het nieuwe 55 V-blok en de offset aandrijfas van de DF250 reduceren de lengte van de motor, waardoor het zwaartepunt dichter bij de spiegel komt te liggen, hetgeen de balans ten goede komt. Het resultaat is een motor die beter past - en beter presteert - achter een groot aantal van de vandaag de dag meest populaire boten.

KRACHT IN CIJFERS
Coureurs weten dat er "geen alternatief is voor cilinderinhoud". Binnen de compacte afmetingen van de DF250 gaat een cilinderinhoud van maar liefst 3.614 cm3 schuil die voldoende vermogen en koppel levert om elke uitdaging aan te gaan. Als het gaat om pure 4-takt adrenaline, verslaat niemand Suzuki!

ZUINIG EN SCHOON
Je mag oprecht trots zijn als je beschikt over een multipoint elektronische brandstofinjectie, een variabel luchtinlaatsysteem, variabele kleptiming, dubbele bovenliggende nokkenasaandrijving met tandwieloverbrenging en kettingoverbrenging en een krachtige 2,29:1 eindoverbrenging. Waat het gaat om prestaties worden de normen opnieuw gedefinieerd. En dankzij de California Air Resources Board (CARB) emissiebeoordeling en de EPA 2006-beoordeling kunnen we ons tooien met drie sterren!

LANGEAFSTANDSLOPER
De Suzuki DF250 is de perfecte sportmotor, met zijn uiterst lage brandstofverbruik en zijn stille, storingsvrije werking. Dankzij kenmerken als een in olie draaiende, zelfstellende distributieketting, computergeregelde sensoren die de bedrijfsomstandigheden controleren, de verbeterde koeling en het solide staartstuk, vergezelt de Suzuki DF250 u seizoen na seizoen bij al uw sportieve tochten.

 

Rubberboot + Motorcombinatie
   
   
   
   
   
   


 

TERUG NAAR HET SUZUKI MOTOREN OVERZICHT

TOP

Kewi    |   Wij zijn verhuisd naar Bokelweg 18   |   3125 AC Schiedam    |       M. 0031 (0) 653 - 151188      |      E-mail  leo@kewi.nl

Kewi

U bent bezoeker nummer vanaf de start van modeljaar 2005.

Typefouten en/of verkeerde afbeeldingen voorbehouden.
. .