Producten

Auto's

Kewi - Lady-Cars
Old Timers

RIBS

RIBS

Rubberboten

Rubberboot Accessoires

Buitenboord motoren

BB Motoren Accessoires

Aanhangers

Aanhangers
Boottrailers
Boottrailer Accessoires

Diversen

Groene Boten
Waterski shop
Sloepen

Diensten

Nieuws / Pers
Info
Bemiddeling
Boottransport
Rubberboot reparatie
Polyester reparatie
Winterstalling
Zeilmakerij
Weerbericht

SUZUKI DF60/70
GRENZELOOS VAARPLEZIER

KRACHT EN INTELLIGENTIE
De geavanceerde elektronische brandstofinjectie van Suzuki en het puls-afhankelijke inlaatsysteem met waterkoeling zorgen voor een directe reactie op gasgeven, veel trekkracht in het middentoerengebied en een vermogen bij volgas waar geen einde aan lijkt te komen. Deze 4-takt motoren zijn perfect geschikt - en de beste keus - voor uiteenlopende boten, van visboten tot boten geschikt voor op zee en motorcruisers.

SPAARZAAM MET BRANDSTOF
Ongeacht uw vaarstijl, u wilt het maximale halen uit elke druppel brandstof. De DF70 en DF60 van Suzuki zijn tot 75% zuiniger dan vergelijkbare 2-takt motoren en tot 30% zuiniger dan vergelijkbare 4-takt motoren met carburateur.

KOEL EN CLEAN
Het unieke watergekoelde inlaatspruitstuk en de eveneens watergekoelde brandstofgalerij van Suzuki zorgen ervoor dat de motortemperatuur onder alle omstandigheden op de juiste waarde wordt gehouden. De soepele, stille en rookvrij draaiende motoren maken het varen tot een waar genoegen en aangezien de motoren voldoen aan de EU 2005 en EPA 2006 normen, wordt het milieu optimaal ontzien.

NIET VAN HUN STUK TE BRENGEN
Deze 4-takt motoren hebben snel een uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid opgebouwd. Zaken als de uit n stuk gesmede krukas, het superieure koelsysteem, het roestvrijstalen waterpomphuis en het zelfdiagnosesysteem zorgen ervoor dat de Suzuki DF70 en DF60 blijven draaien, seizoen na seizoen

 


 

 

60 PK Lang 8.799,- 4 cilinder
Met trim en afstandsbediening

 

70 PK Lang 10.499,- 4 cilinder
Met trim en afstandsbediening

 

GRATIS AANBOUWMONTAGE
GRATIS 3 JAAR GARANTIE


 

TERUG NAAR HET SUZUKI MOTOREN OVERZICHT

TOP

Kewi    |   Wij zijn verhuisd naar Bokelweg 18   |   3125 AC Schiedam    |       M. 0031 (0) 653 - 151188      |      E-mail  leo@kewi.nl

Kewi

U bent bezoeker nummer vanaf de start van modeljaar 2005.

Typefouten en/of verkeerde afbeeldingen voorbehouden.
. .