Producten

Auto's

Kewi - Lady-Cars
Old Timers

RIBS

RIBS

Rubberboten

Rubberboot Accessoires

Buitenboord motoren

BB Motoren Accessoires

Aanhangers

Aanhangers
Boottrailers
Boottrailer Accessoires

Diversen

Groene Boten
Waterski shop
Sloepen

Diensten

Nieuws / Pers
Info
Bemiddeling
Boottransport
Rubberboot reparatie
Polyester reparatie
Winterstalling
Zeilmakerij
Weerbericht

SUZUKI DF25 - BIJZONDER KRACHTIGE
2-CILINDER 4-TAKT.

DE NIEUWE DF25: COMPACTE 4-TAKT.
De nieuwe DF25 is een typisch voorbeeld van Suzuki's specialiteit om kleine, lichte en compacte vermogende motoren te bouwen. Met een gewicht van slechts 69 kg* is deze motor gemaakt voor diegene die een sterke motor zoeken met tegelijkertijd een laag gewicht en compacte afmetingen.
* Handbediende start, S-staart model.

COMPACTE LICHTGEWICHT V-TWIN LEVERT VEEL VERMOGEN.
De DF25 is de eerste Suzuki buitenboordmotor die gebruik maakt van het V-Twin concept, de twee cilinders die per stuk een inhoud hebben van 269 cm3 zorgen samen voor een totale cilinderinhoud van 538 cm3. Met 2 bovenliggende kleppen per cilinder geeft de motor zijn maximaal vermogen bij 5000 tpm. De 70 graden hoek waaronder de cilinders geplaatst zijn maken een zeer rustige loop van de motor mogelijk, met tegelijkertijd een compacte bouw. Een schone en efficiënte werking.

De DF25 voldoet met gemak aan de EPA 2006 norm en de EURO 1 emissie standaard. Ook heeft de motor een verbruik dat veel malen lager ligt dan welke vergelijkbare 2-takt motor dan ook.

GEMAKKELIJKE BEDIENING.
De nieuwe V-Twin DF25 is uitgerust met allerlei voorzieningen die het gebruiksgemak vergroten. Een nieuwe cdi unit verzorgt een optimale ontsteking en maakt het mogelijk een 'warmere' bougie te monteren, starten wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. De schakelhevel is voorop de motor gemonteerd voor extra bedieningsgemak. De stuurhendel is eenvoudig uitgevoerd en door het lichtgewicht ontwerp is de motor gemakkelijk te vervoeren.

EENVOUDIG TE ONDERHOUDEN.
Nu u de zijkap van de motor niet meer hoeft te verwijderen is het controleren en vervangen van de olie in een handomdraai gebeurd. De DF25 heeft een waterscheider die op de motor zelf is gemonteerd in plaats van op de boot. Deze filtert water dat onverhoopt in uw brandstofsysteem is gekomen zorgt dat het niet in uw carburateur komt. Mocht u toch nog een keer bij de motor zelf moeten zijn, dan wordt de toegang vergemakkelijkt door twee zijkappen.
 


 

25 PK Kort € 3.699,-
25 PK Lang € 3.899,-

Electrisch startend
incl.stuurknuppel

25 PK Kort € 3.899,-

 

Electrisch startend
incl. afstandbediening

25 PK Kort € 4.449,-
25 PK Lang € 4.549,-

 

TERUG NAAR HET SUZUKI MOTOREN OVERZICHT

Ý TOP

Kewi    |   Wij zijn verhuisd naar Bokelweg 18   |   3125 AC Schiedam    |       M. 0031 (0) 653 - 151188      |      E-mail  leo@kewi.nl

Kewi

U bent bezoeker nummer vanaf de start van modeljaar 2005.

Typefouten en/of verkeerde afbeeldingen voorbehouden.
. .